dilluns, 15 de desembre del 2008

Formes per a captar sòcies

Un dels exercicis que vam fer durant la setmana passada, la corresponent al tercer mòdul del curs, va ser confeccionar un document entre totes. Vam anar describint actuacions destinades a captar sòcies per la nostra associació. Totes vam fer servir el mateix format, amb el que el document va quedar prou uniforme per poder fer servir posteriorment.
Era només un exercici però potser a algú li serveix el que van escriure les alumnes!


Setmana Mundial de la Lactància Materna

Al llarg de la primera setmana d'octubre, se celebra la Setmana mundial de la lactància materna. Alleta, organitza diferents activitats: conferències i una trobada amb mares i professionals en un estand informatiu al C/Major. Les mares que ho desitgin podran alletar els seus fills, consultar material i documentació, resoldre dubtes sobre lactància, parlar amb professionals, i trobar-se amb altres mares i amigues sòcies d'Alleta.



Sessió Tapersex

El dia 10 de setembre a les 21:00 h. hi haurà una sessió de Tapersex, a la sala de reunions de Taüll, a càrrec de la prestigiosa empresa “Doña Condonia”, on a part d'explicar-nos per a què serveix cada objecte de “plaer”, els podrem adquirir.

La reunió serà només per a sòcies. Així doncs si t'interessa aquest tema, potser és el moment d'entrar a formar part de la nostra associació.


Curs de cuina de Nadal

L'associació de dones Rosa d'Abril del Pallars Jussà us informa que es farà un curs de cuina exclusivament amb plats nadalencs que ens serviran per portar a taula amb aquestes festes que tenim tant a prop,el curs es farà tots els dimarts,dimecres i dijuos del mes de desembre,l'última setmana també es farà una mica d'ornamentació nadalenca,per guarnir les taules de casa nostra en aquestos àpats tan familiars.

Lloc del curs;cuina de l'alberg

Horari:de 4 a 6 de la tarda

Preu:sòcies 10€, no sòcies 25€

Com podeu apreciar l'estratègia nostra per captar sòcies es oferint activitats que agradin i que estiguin obertes a tothom,però amb preus bastant diferenciats això fa que moltes dones prefereixin fer-se sòcies perquè els hi surt molt millor econòmicament.



EXCURSIONS MOLT BÉ DE PREU!!!

L'Associació de Dones del Pallars Sobirà ha aconseguit per l'any 2009 una subvenció per organitzar diverses excursions dins de Catalunya.

Girona: Museu Dalí a Figueres i Casa Dalí a Port Lligat

Lleida: Museu de Lleida i Seu Vella

Barcelona: Caixa Forum i obra de teatre de temporada

Tarragona: Muralles romanes i Anfiteatre

Si t'interessa vine a la reunió informativa que tindrà lloc el proper dimecres dia 17 de desembre a les 20 h a Casa Xorret de Sort. Hi haurà pica-pica i begudes.

Preus especials pels socis/es de l'Associació.



PERD EL CAP I LA VERGONYA!!

El Robert Redford, el George Clooney i el Brad Pitt volem perfeccionar el seu català per tal motiu ens conviden el divendres 22 de desembre a les 21:00h. a un sopar- ball que es farà al nostre local.

Tenen intenció de fer un pas roba masculina (interior), i a cadascuna de les assistents fer-li una demostració de massatge Bauores, també hi haurà una classe practica de com desmaiar-se desprès de rebre un bon peto.

Durant aquest acte es farà el sorteig d'un viatge en creuer per a dues persones.

Exclusivament per a les sòcies de l'Associació Dones de La Pobla.

Apunta't , encara estàs a temps!